Carduri cadou si terapii spa de cuplu cu 25% discount in toata luna februarie

05-02-2015


Sărbătoriți dragostea și pe voi înșivă. Trăiți momente de neuitat într-un ritual al trăirilor intense, care oferă sănătate și relaxare. O experiență care va va reda starea de bine și va condimenta cu și mai multă senzualitate relația dintre voi.


Pentru că este nevoie de două persoane pentru ca o relație să meargă, pentru că relația de cuplu trebuie „stropita” din când în când cu mici picanterii, alege să petreci sărbătoarea de Sfântul Valentin într-un cadru romantic, ales doar de voi doi: fie că este o masă la un restaurant, fie că alegeți să vă răsfățați în baia de arome și senzații tropicale ale unui masaj de cuplu, sau doar să fiți voi doi împreună unul pentru altul.
Eden Spa oferă în această perioadă un întreg meniu de carduri cadou spa și terapii de cuplu pentru ca tu și persoana iubită să vă regăsiți într-un univers unic. Totul cu 25% discount până la sfârșitul lunii februarie.
Astfel puteți alege Tropical Love Experience , o escapadă cu iz tropical, în care masajul lomi lomi vă va încânta simțurile și vă va reconecta la sinele dvs interior, iar masca de guavaberry vă va hidrata profund tenul.
Sau dacă vă doriți o evadare care să țintească buna voastră sănătate, vă recomandăm Spa Healthy Break for Two , pachet de terapii care include un ritual aromaterapeutic al picioarelor, masajul cu pietre calde al întregului corp și un masaj indian pentru scalp și cap. Astfel, corpul se va relaxa profund, iar mintea se va calma.
De asemenea, puteți alege pachetul Love Celebration@Spa care include cel mai râvnit tip de masaj în doi, Hot Stone Massage de data aceasta folosind ulei de ylan ylang, cunoscut pentru proprietățile sale afrodiziace și senzoriale.
Aveți de asemenea o gamă variată de carduri cadou cu ajutorul cărora veți putea să-i spuneți Te iubesc! într-un mod original.


Vă așteptăm la Eden Spa toată luna februarie cu oferte speciale pentru cupluri!