Oferte Exclusive Abonati 


Bine ați venit în secțiunea exclusivă a site-ului Eden Spa, dedicată abonaților noștri fideli. Aici, îți prezentăm o selecție de oferte speciale, create special pentru a răsplăti loialitatea și pasiunea ta pentru stare de bine și...

Bine ați venit în secțiunea exclusivă a site-ului Eden Spa, dedicată abonaților noștri fideli. Aici, îți prezentăm o selecție de oferte speciale, create special pentru a răsplăti loialitatea și pasiunea ta pentru stare de bine și relaxare. Fie că ești în căutarea unei experiențe spa de neuitat sau dorești să încerci cele mai noi tratamente, această pagină este punctul tău de acces la cele mai atractive oferte. Abonații noștri beneficiază de reduceri exclusive, pachete personalizate și acces prioritar la programări.  

Oferta de Black Friday 2023 îți aduce la ofertă cele mai iubite masaje și terapii la discount-uri speciale, cu stoc limitat de 10 bucăți. 

Termeni si conditii ale ofertei Black Friday 2023

  • Oferta este valabila la vanzare in perioada 17-24 Noiembrie 2023
  • Oferta este valabila doar la comanda si plata online
  • Dupa cumpararea online, vei primi pe email instant confirmarea de plata si un voucher, pe baza caruia vei putea face programarea.
  • Pentru programarea serviciilor cumparate, ne puteti suna sau puteti face programarea online, direct pe site.
  • Data expirare - Pentru fiecare serviciu achizitionat, veti primi un voucher electronic pe email. Masajele, terapiile și abonamentele cumparate in cadrul Black Friday 2023 expira la 31 martie 2024. Programarile se vor face doar in zilele de Luni până Vineri.
  • Terapiile care nu au fost programate si efectuate pana la data expirarii se considera pierdute. Nu pot fi programate la o data ulterioara. Nu poate fi rambursata contravaloarea acestora.
  • *terapiile cumparate in cadrul Black Friday 2023, pot fi programate in locația aferentă voucher-ului, doar in zilele de Luni pana Vineri, in limita orelor de program si a disponibilitatii locatiei. Pentru programare, te rugam sa ne contactezi cu minim 3 zile înainte.
  • Conditii de anulare a programarii: In cazul in care ai efectuat programarea si nu poti ajunge, te rugam sa ne anunti cu minim 12 ore inainte. In cazul in care nu te prezinti la programare, fara sa ne anunti in prealabil, voucherul va deveni invalid si nu va mai putea fi folosit.
  • Conditii de rambursare: Serviciile cumparate in cadrul Black Friday 2023 pot fi rambursate in termen de maxim 14 zile de la data achizitiei, conform politicii de rambursare disponibila aici https://www.edenspa.ro/ro/info/23-politica-de-rambursare